Χωρίς κατηγορία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ

Συνάντηση με νέους Δικηγόρους πραγματοποίησε ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Δικηγορική Εκκίνηση» και υποψήφιος πρόεδρος του Δ.Σ.Β., Βασίλειος Μπακαλιάνος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι νέοι Συνάδελφοι εξέφρασαν τις απόψεις τους, μίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα και για τις συνθήκες εργασίας τόσο κατά την περίοδο άσκησης και όσο και κατά τα πρώτα έτη δικηγορίας. Στα πλαίσια ενός γόνιμου διαλόγου ο κ. Μπακαλιάνος σημείωσε τις επισημάνσεις των νέων Συναδέλφων και παρουσίασε τις προτάσεις του Συνδυασμού για τους Ασκούμενους και νέους Συναδέλφους.

Ο κ. Μπακαλιάνος δήλωσε : «Είναι σημαντικό να αφουγκραζόμαστε τους προβληματισμούς των Συναδέλφων κάθε ηλικίας προκειμένου να βρούμε λύσεις με γνώμονα το συμφέρον και τη διευκόλυνσή τους. Είναι αναγκαίο να στηρίξουμε και να ενθαρρύνουμε ως Δ.Σ.Β. τους νέους Συναδέλφους, για το λόγο αυτό ένας από τους βασικούς άξονες- προτάσεις του Συνδυασμού μας απευθύνεται εξ ολοκλήρου στους Ασκούμενους και νέους Δικηγόρους. Και μια βασική υπόμνηση «Debate» κάνουμε καθημερινά με όλους τους Συναδέλφους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *